Társasházkezelés

Kapcsolat

tarsashazkezeles@varosgazda.eu

Számlaszámok


Nemzetközi felmérés – számít a véleménye

Kedves Társasházkezelő/ Közös képviselő!

Néhány hónappal ezelőtt a TTOE az MNB-vel és az eHázzal közösen arról készített felmérést, hogy Magyarországon milyen a társasházak műszaki állapota, és milyen felújításokat valósítottak meg a közelmúltban, illetve terveznek a jövőben. Most hasonló témájú nemzetközi felmérésben kérjük a közreműködésüket. Segítsen abban, hogy az Ön házának/házainak lakástulajdonosai is hallatni tudják hangjukat, hiszen a készülő uniós szabályozás szempontjából most minden válasz fontos lehet!

Az Európai Unió hamarosan több döntést is hoz majd arról, hogy hogyan ösztönözze az ingatlantulajdonosokat arra, hogy otthonaikat környezetbaráttá tegyék. Az Ingatlantulajdonosok Nemzetközi Uniója európai felmérést készít az épületek energetikai korszerűsítéséről.

Kérjük, továbbítsa az alábbi kérdőívet a társasházi lakástulajdonosok felé!

Minél többen válaszolnak, annál inkább tudja a UIPI képviselni a magyarországi tulajdonosok véleményét.

Az online kérdőív kitöltése magyar nyelvű, anonim, legfeljebb 10-15 percet vesz igénybe. IDE KATTINTVA tudja kitölteni a kérdőívet!

A kitöltött kérdőívek nem kerülnek vissza sem a közös képviselőhöz, sem az egyesülethez, sem hozzánk, kizárólag a nemzetközi adatbázisban fogják összesíteni.

Az adatvédelemi szabályozásokat figyelembe véve csak azoknak a tulajdonosoknak küldje meg a kérdőívet, akik az adataikat az előírtak szerint a közös képviselet részére megadták, és tájékoztassa őket arról is, hogy a kérdőív kitöltése nem kötelező, de számíthat a véleménye a lakások felújításával kapcsolatos nemzetközi döntéseknél.

Köszönjük az idejét!

Üdvözlettel:
Az eHÁZ csapata a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületével és a UIPI-vel együttműködésben
eHÁZ.hu
Email: info@ehaz.hu