Repkény Tagóvoda felújítása

Repkény Tagóvoda felújítása

A Repkény Tagóvoda 2700 m2-es udvarára 9 db egyedi gyártású játék került kihelyezésre: homokozók, babaházak, egyensúlyozók. Helyet kapott a megújult udvaron 13 db egyéb, vásárolt játszóeszköz is: mászókák csúszdával, és csúszda nélkül, rugós játékok, mérleghinták, fészek hinták, láncos egyensúlyozó, valamint 2 db beépített trambulin. Ezen kívül kialakításra került egy kismotoros pálya is öntött gumi felülettel.

A játékok és szerszámok tárolására 3 db saját gyártású faszerkezetű, fedett tároló áll rendelkezésre, az étkezési maradékok tárolására egy új fém tárolót helyeztünk ki. Az udvaron megépítésre került egy 19 m2-es fedett fa épület, valamint fából készült kerti asztal – pad kombinációkra cseréltük a régi vas padokat és asztalokat. Új szemeteseket, ivókutakat és párakaput is kapott az óvoda. Az udvar teljes területén öntözőrendszert építettünk ki, 1700 m2-en gyepszőnyeget terítettünk le, a várak és a hinták alatt öntött gumiból készült ütéscsillapító felülettel, illetve homokkal szolgáljuk a gyerekek biztonságát.

Az épület körül új aszfalt, valamint térkő járdát alakítottunk ki. Az utcafronti kerítésen elhelyezésre került egy új nagy kapu, valamint a teljes kerítés festése megtörtént. A biciklik, kismotorok tárolására egy új kerékpártárolót kapott az óvoda. Az udvaron található tó környezetét is átalakítottuk. A régi, rossz állapotú csatorna helyett újat építettünk, illetve az öntözéshez fúrt kút került kialakításra.

Az udvaron kialakításra került egy kombinált futball és kosárlabda pálya is.

Képek