Napsugár és Népművészeti-, Kézműves-, és Német Nemzetiségi óvodák felújítása

Napsugár és Népművészeti-, Kézműves-, és Német Nemzetiségi óvodák felújítása

A Csepeli Városgazda Zrt. saját kivitelezésben két óvoda udvarának felújítását végezte el 2018-ban.

A Népművészeti- Kézműves és Német Nemzetiségi Tagóvoda udvarára 15db egyedi gyártású játék került kihelyezésre: homokozók napvitorlával, babaházak, egyensúlyozók. Helyet kapott még a 4278,7 m2-es megújult udvaron 3db mászóvár csúszdával, 1db mászóka csúszda nélkül, rugós játékok, mókuskerekek, lengő egyensúlyozók és labdafogó játékok is.
A játékok és szerszámok tárolására 4 új tároló épület áll rendelkezésre. Az udvaron kerti padokat helyeztünk el, ivókutat és párakaput is kapott az óvoda. Az udvar teljes területén öntözőrendszert építettünk ki, a gyerekek védelmében új kerítéseket helyeztünk el, valamint a várak alatt öntött gumiból készült ütéscsillapító felülettel, illetve homokkal szolgáljuk a gyerekek biztonságát.

A Napsugár Tagóvoda udvara 2837m2-en újult meg. Ide 10 db egyedi játék került kihelyezésre: homokozók napvitorlával, babaházak, kéttornyú mászóka csúszdával, és egy mezítlábas ösvény. Helyet kaptak az udvaron mókuskerekek, fészekhinták, egyensúlyozók, egy repülőgép mászóka, illetve egy trambulin. A mozgáskorlátozott gyermekek részére kifejlesztett integrált játékok is megtalálhatóak az óvoda kertjében.

A játékok és szerszámok tárolására 2 új tárolóépület került kialakításra, valamint új kerítéseket építettünk az udvar területén. Ebben az óvodában is öntöző rendszer biztosítja a terület egyenletes vízellátását, illetve párakaput, ivókutat, és padokat is kihelyeztünk a felújított udvarra.

Képek