Cserkészház felújítása

Cserkészház felújítása

A Tamariska dombon elhelyezkedő gázcseretelep romos épületéből egy fával borított, erdei Cserkészházat alakítottunk ki. A csaknem 300nm-es épület felújítása során szinte csak a falak maradtak meg, minden mást kicseréltünk.

Új tetőt kapott az épület, valamint egy 90 nm-es terasszal toldottuk meg az épület hátsó oldalát, amelyet egy polikarbonát tetővel fedtünk le. Az épületben kicseréltük az összes nyílászárót. Vizesblokkokat, teakonyhát, ún. parancsnoki szobát alakítottunk ki, ehhez szükséges volt kiépíteni egy víz-, szennyvíz-, központi fűtésrendszert, valamint a csatornabekötést is. A közösségi térben a radiátorokon kívül egy vízteres kandalló szolgáltatja a meleget. A kandalló mellett két tároló helyiséget alakítottunk ki.

Az épületet kívül andezit kővel, valamint fával burkoltuk be, belül hajópadló és kő borítást kapott.

Képek