A Csepeli út félpályás lezárása

A Csepeli út félpályás lezárása

A Budapest XXI. Kerület, Csepeli út 91. számú ingatlan szemközti oldalon az út burkolata egy csatorna fedlap mellett megsüllyedt, amelynek javítását fogják végezni a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. útépítési szakemberei.

Az útjavítás elvégzéséhez félpályás útlezárásra van szükség a hibahely környezetében. Az útszakasz lezárását pénteken, 2022.08.12-én kezdjük meg és előreláthatólag egy hétig tart a javítási munka. A félpályás útlezárást kihelyezett KRESZ táblák jelzik. A félpályás útlezárás miatt, a kivitelezés ideje alatt a kétirányú közlekedés egy sávon váltakozva lehetséges. Kérjük ez idő alatt fokozott odafigyeléssel, nagy körültekintéssel közlekedjenek ezen a szakaszon. A forgalomkorlátozás miatt a megszokottnál nagyobb torlódásra lehet számítani. Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük, a javítási munkák ideje alatt más útvonalon közlekedjenek.

A félpályás útlezárás a javítási munkák ideje alatt, előreláthatóan 2022.08.12 – 2022.08.19-ig tart, amennyiben az időjárás, vagy előre nem látható körülmények miatt a munkavégzés nem húzódik el.

Szíves megértésüket köszönjük!

1
2