FŐTÁV Zrt. ügyfélfogadási rend változás

FŐTÁV Zrt. ügyfélfogadási rend változás

A FŐTÁV Zrt. elkötelezett abban, hogy ügyfeleinket a kialakult járványhelyzetben is magas színvonalon, minőségi kiszolgálásban részesítsük és a távhőszolgáltatással kapcsolatos megkereséseiket határidőben kezeljük, bármilyen csatornán is érkezik be a megkeresés. A minőségi ügyfélkiszolgálás, az ügyfél-elégedettség növelése folyamatosan fókuszban van, ehhez kapcsolódóan jogszabályi feladataink is vannak.

Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy az irodáinkat személyesen megkereső ügyfelek száma, aránya csökkent, az írásos megkeresések pedig ezzel egyidejűleg jelentős mértékben megnövekedtek.

A leírtak, valamint a csepeli lakosok védelme érdekében hozta meg társaságunk azt a döntését, hogy átmenetileg a Csepeli Városgazda ügyfélszolgálatán üzemeltetett pultunkban 2020. november 16. napjától az ügyfelek fogadását ezen rendelkezésünk visszavonásáig szüneteltetjük.

Javasoljuk, hogy ügyeiket az on-line ügyfélszolgálatunkon, vagy a telefonos ügyfélszolgálatunkon intézzék, számláikat átutalással vagy ügyfélszolgálati portálunkon elektronikusan, személyes érintkezés nélkül egyenlítsék ki.

Személyes ügyintézésre az Önök kerületében élő ügyfelek a hozzájuk legközelebb eső, Dél-budapesti ügyfélszolgálati irodánkat keressék fel, bár valamennyi ügy intézhető az elektronikus csatornákon is.

Dél-budapesti irodánk címe: Budapest, XI. kerület Barázda utca 20-30.

A személyes ügyintézést megelőzően javasolt az időpont foglalás! Az időpont foglaláshoz KÉRJÜK KATTINTSON IDE!

Természetesen a szüneteltetés idején kiemelt figyelemmel kezeljük az érintett ügyfélkörtől bármilyen csatornán érkező megkereséseket, erre ügyfélszolgálati kollégáinkat is felkészítjük.

További irodáink elérhetőségeiért KÉRJÜK KATTINTSON IDE!

Bízva ügyfeleink megértésében, együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Budapesti Távhőszolgáltató Zrt.