Kéményellenőrzések 2019. évi ütemezése

Kéményellenőrzések 2019. évi ütemezése

Ahogy a korábbi években, idén is fontos, hogy a 2019. évi kéményellenőrzések tervezett üteméről a kerületek polgármestereit, illetve önkormányzatait tájékoztassa a FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft.. Éppen ezért rövid tájékoztatással szolgálunk, hogy 2019-ben az Ön kerületében milyen ütemben tervezzük elvégezni az ellenőrzéseket.

Bízunk benne, hogy tájékoztatásunk még intenzívebbé és hatékonyabbá teszi városrész és Társaságunk közötti kommunikációt.

A kerületben tervezett 2019. évi kéményellenőrzések ütemezését IDE KATTINTVA érheti el!

Az ütemterv tájékoztató jellegű, az a felmerülő külső körülmények (jogszabályváltozások, táppénzek stb.) tükrében változhat.

Természetesen tudjuk, hogy a lakosság számára milyen kellemetlenséggel jár az ellenőrzés idejére biztosítani a bejutást. Annak érdekében, hogy ez a lehető legkevesebb gondot okozza, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatjuk ügyfeleinket, hanem Társaságunk honlapján, a www.kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelek akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról.
Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés SMS emlékeztető küldünk számukra az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

A Fővárosi Kéményseprőipari Kft. határozott célja rendezett viszonyt ápolni mind az állampolgárokkal, mind pedig a hatóságokkal, illetve közös fellépéssel elősegíteni a biztonságos kéményhasználatot. A Társaság nyitott minden olyan együttműködésre, amely ezeket a célokat szolgálja. A fentiek tükrében amennyiben az Önök, illetve a lakosság részéről igény van rá, a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. lakossági fórum és sajtóanyagok segítségével növeli a tájékoztatás hatékonyságát, illetve szakmai egyeztetés vagy bármilyen más fórum keretében áll a hatóság, valamint az Önkormányzat rendelkezésére.

A Társaságunk honlapján minden szükséges és fontos információ megtalálható a közszolgáltatással kapcsolatban, annak érdekében, hogy akár a hivatal dolgozói, akár a kerületi lakók széles körű tájékoztatást kaphassanak egy-egy kéményseprő-ipari kérdésben.

Jövőbeni hatékony együttműködésünkben bízva,
Üdvözlettel,
FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft.

Kapcsolódó linkek

A tervezett 2019. évi kéményellenőrzések ütemezése
Kemenysepro.hu weboldal