Ön itt van:    Home      Sajtószoba      Média megjelenés

Média megjelenés

2015-05-28_121851

Megjelent a kiadványunk “Városgazda panoráma”  néven.
Keresse ügyfélszolgálatunkon, vagy töltse le honlapunkról!

Letöltés

pdf
IMG_1819

MEGJELENT A CSEPELI VÁROSGAZDA ZRT. MÁSODIK KIADVÁNYA

A Városgazda Zrt. ügyfélszolgálatára nap mint nap számos kérdés érkezik ügyfeleink részéről, melyek közül a leggyakoribbakat gyűjtöttük össze, amelyeket ebben a kiadványban válaszolunk meg.

A tartalomból:

  • Nagyon sokan érdeklődnek a fagallyazás, fakivágás és fűnyírás bejelentésének menetéről.
  • Családokat érint, ezért a szociális bérlakás bérlése is egy fontos kérdés a kiadványban – szociális bérlakás bérleti jogához jutni csak nyílt pályázaton való részvétellel lehet.
  • Számos olyan témával találkozhatnak, amelyek hasznos ismereteket nyújtanak a háztartások fogyasztási kiadásainak realizálásához, mint például: FŐTÁV-éves számla értelmezése. Mi a teendő, ha a bérlőnek elmaradása van? Milyen részletfizetési lehetőségek vannak? Mikor kell lecserélni a vízórát?

A Csepeli Városgazda Zrt. Kiadványát keresse a Városgazda Ügyfélszolgálatán.

Letöltés

pdf
IMG_2300

MEGJELENT A CSEPELI VÁROSGAZDA ZRT. HARMADIK KIADVÁNYA

A tartalomból: ügyfélfogadási időpontok, ügyfélszolgálati nyitva tartás, fűnyírás, gallyazás bejelentésének menete, házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés, kutyapiszok-gyűjtő zacskó, földútjavítás, téli munkarend – havazás, ónos eső, fogyasztóvédelmi rovat – karácsonyi bevásárlás, városgazda rövid hírek.

Keresse a polgármesteri hivatalban és a Városgazda ügyfélszolgálatán vagy

Letöltés

pdf
2016-04-25_155628

VÁROSGAZDA PANORÁMA – MEGJELENT A CSEPELI VÁROSGAZDA ZRT. NEGYEDIK KIADVÁNYA

A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. évről évre arra törekszik, hogy elégedett legyen munkánkkal, és szolgáltatásaink megfelelő segítséget nyújtsanak Önnek. Az elmúlt év megvalósult munkálataiból szemezgettünk.

A tartalomból:

  • Csepeli Strandfürdő téli nyitva tartás.
  • Téli munkarend – havazás, ónos eső.
  • FKF hírek – lakossági hulladékgyűjtő udvarok – Budapesten jelenleg 16 hulladékgyűjtő udvar működik, ahol a lakosság díjmentesen leadhatja a szelektíven gyűjtött hulladékot.
  • Bemutatkozik a csepelingatlan.hu – A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. új honlapot indított a kerületben lévő önkormányzati tulajdonú, üresen álló üzlethelyiségek bérbeadására. A csepelingatlan.hu oldalon böngészhet a kiadó üzlethelyiségek között, egészen a 30 m2-től az 500 m2-es alapterületig.
  • Városgazda hírek

Letöltés

pdf
2016-04-25_154858

VÁROSGAZDA PANORÁMA – MEGJELENT A CSEPELI VÁROSGAZDA ZRT. ÖTÖDIK KIADVÁNYA

Itt a tavasz, szépülnek a parkok és közterületek. A Csepeli Városgazda Zrt. folyamatosan kezeli és gondozza az önkormányzat tulajdonában lévő 2.500.000 m² nagyságú zöldterületet, valamint a közel 100.000 darabos faállományt.

A tartalomból:

•    Zöldhulladék elszállítása Csepelen – Egyre több ügyfél érdeklődik telefonon és személyesen a Csepeli Városgazda Zrt. ügyfélszolgálatán a zöldhulladékgyűjtő zsákokról.
•    Zöldhulladék-elszállítási szolgáltatás vehető igénybe a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.-nél.
•    A FŐTÁV Zrt. a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati helyiségében található ügyfélszolgálata hetente 1 alkalommal, szerdánként 9.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. A lakossági ügyfelek kiszolgálása érkezési sorrendben történik.
•    Az önkormányzat 2016-ban ismét elindítja „virágosítási” programját. Felhívás a „Virágos Csepelért” programban való részvételre.
•    RÁKÓCZI KERT – állandó programjai.
•    Városgazda hírek.
•    Csepeli Piac hírek.

Letöltés

pdf

VÁROSGAZDA PANORÁMA – MEGJELENT A CSEPELI VÁROSGAZDA ZRT. HATODIK KIADVÁNYA

A tartalomból: elkészült a Csepeli Szurkoló Aréna és a Kalózhajós Pihenőpark  , új játékok és gyönyörű park    a II. Rákóczi Ferenc út 268. szám alatt, locsolás a kerületben, hatékonyabb fűnyírás – ISEKI fűnyíró traktort vásárolt a Csepeli Városgazda, „Tisztább Csepelért” – hulladékgyűjtő csapat járja a kerületet, vandál biztos illemhely a Hollandi úton, tetten érték a graffitis rongálót, őstermelők a Csepeli Piacon, bővült a Városgazda honlapja.

Letöltés

pdf

Comments are closed.

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...