Ön itt van:    Home      Magunkról      Küldetésünk

Küldetésünk

Munkatársaim és a magam nevében köszöntöm honlapunkon, örülünk, hogy internetes oldalunkra látogatott!

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi.

Feladatunk továbbá az önkormányzati tulajdonban lévő területek elidegenítése, közterületek bérbeadása, a csepeli zöldterületek kezelése (parkok, játszóterek karbantartása, játszóterek Európai uniós szabvány szerinti üzemeltetése).

Szerteágazó tevékenységi körünk folytán elkötelezettek vagyunk az önkormányzat, a kerület intézményeinek zöme, és Csepel lakossága felé.

Cégfilozófiánk, hogy minőség, ár, idő és szolgáltatás tekintetében mindenkor, mindenkinek a legjobbat nyújtsuk. Ez szab irányt küldetésünknek, amit névválasztásunk is takar:

Cégünk mint „Városgazda” a feladatait Csepel jó gazdájaként, jó gazda módjára igyekszik teljesíteni.

Céljaink eléréshez mindenkor számítunk a lakosság, a partnereink, és az Ön véleményére, javaslataira is!

Trefán László
vezérigazgató

Comments are closed.

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...