Ön itt van:    Home      Elektronikus számla

Elektronikus számla

Tisztelt Csepeli Vállalkozók!

A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. felmérést készít elektronikus számla bevezetésére.

Az elektronikus számlázással egyszerűbbé és gyorsabbá szeretnénk tenni, a számla-kezelést és az adminisztrációt.

Miért egyszerűbb az e-számla?

Az elektronikus számlázási rendszerben, a számlát e-mail-ben kapja meg a számlamellékletekkel együtt, ami egyszerűen letölthető a számítógépre, mindössze egy e-mail címre van szükség.

A Csepeli Városgazda Zrt. honlapjára bejelentkezve bármikor megnézheti korábbi számláit, tetszés szerint leválogathatja vagy táblázatba rendezheti. Egyszerűbben kereshet adatokat korábbi számláiról, azok tárolását, folyamatos elérhetőségét biztosítjuk. Nincs többé elveszett számla!

Gazdasági Társaságok esetén, a befogadott elektronikus számlák tetszés szerint továbbíthatók munkatársainak, a könyvelésnek vagy akár egyszerre több címre is kérhetők úgy, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően a számlák minden továbbított példánya hiteles marad.

Az elektronikusan befogadott számlák feldolgozása két féle módon történhet:

  1. A papír alapú számlával megegyező módon rögzíti a könyvelési rendszerbe a számla adatokat.
  2. Kézi feldolgozás nélkül, egyszerűen feltölti a számlakezelési felületen elérhető Excel táblából.

Ha szeretne csatlakozni az e-számla használók közé, nem kell mást tennie csak regisztrálni egy vagy több e-mail címmel a www.varosgazda.eu oldalon az elektronikus számlázásmenüpont alatt.

Comments are closed.

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...