Ön itt van:    Home      Tevékenységünk      Vendéglátás

Vendéglátás

KIS -DUNA BÜFÉ 

Alacsony árakkal, igazi retro büfé hangulattal, kellemes szabadtéri környezetben várjuk vendégeinket a Kis-Duna parton.

  • Egy csésze kávé

Ki ne szeretne a vízparton ülni, jókat enni, inni és közben baráti társaságban kötetlenül beszélgetni? A sétányon nagyon sokan megfordulnak, családdal, kutyával biciklivel, párban vagy pár nélkül. Ezért is merült fel az ötlet 2012-ben, hogy az üdülőövezetben elhelyezkedő Sport Szabadidő és Rendezvényközpont területén, megfizethető áron varázslatos folyóparti környezetben egy kis büfét hozzunk létre. Az évről évre visszajáró vendégeink szívesen ülnek be akár egy csésze kávéra is.

  • Kulturált körülmények

A sétányon tavasztól- őszig rengetegen megfordulnak. Az esti kivilágított sétányról sokan betérnek hozzánk. A büfé kerthelyiségében 30-40 fő is kényelmesen elfér. A büfé melletti fedett teraszon, céges események vagy nagyobb rendezvények esetén, 400 főnek is tudunk helyet biztosítani.

  • Tábor

Nemcsak a partról és a sétányról lehet betérni hozzánk. Várjuk a táborozókat is egy finom meleg szendvics vagy egy hideg üdítő elfogyasztására.

  • Vízitúrák szerelmesei

A büfé régimódi, retro hangulatát nemcsak az erre sétálók és a táborozók szeretik, hanem a kajakozók is. Egy hosszú vízitúra után, bizony jól esik a pihenés. A Kis-Duna Büfé, olyan kerthelyiség, ahová fürdőruhában is betérhet az ember.

A Kis-Duna Büfét keresse a facebookon is!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Vezető: Reményi Ferenc, Intézményi Csoportvezető
Iroda: Sport Szabadidő és Rendezvény Központ
1213 Budapest, Hollandi út 8-10.
+36-70/777-1964
Remenyi.Ferenc@varosgazda.eu

Comments are closed.

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...