Ön itt van:    Home      Tevékenységünk      Útkarbantartás

Útkarbantartás

Osztályunk feladatköre folyamatosan bővül, így már nem csak a járda és az utak karbantartása a főbb feladatunk, hanem a Csepeli Városgazda Zrt-t érintő egyéb építési és bontási projektekben való közreműködés is (betonozás, gépmunka, épületek bontása stb.).

Az osztályhoz folyamatosan érkező lakossági bejelentéseket (úthibák, járdahibák, közterületi hibák, lefolyástalan mélyen fekvő területekről való csapadékelszállítási igényeket) fogadjuk és orvosoljuk.

A közterületen összegyűjtött zöldhulladék elszállításáról is gondoskodunk. A hideg idő beálltával a Csepeli Szociális Szolgálat által megküldött címekre tűzifát szállítunk ki az arra rászorultak részére.

Az útkarbantartási osztály jelenlegi létszáma: 15 fő

A jelenleg 9 főből álló parkőri csoport is osztályunkhoz tartozik. A kollégák a közterület kiemelt területein látják el munkájukat (pl. Pusoma játszótér, Szent Imre tér, Akácfa utcai kiserdő stb.).

Comments are closed.

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...