Ön itt van:    Home      Tevékenységünk      Közfoglalkoztatás

Közfoglalkoztatás

2011. március 1-től Csepel vonatkozásában a közfoglalkoztatási feladatok szervezése a Társaság feladata. A közfoglalkoztatási programokhoz tartozó pályázatok, kérelmek elkészítését, illetve a munkára jelentkező személyek ügyfélfogadásának ellátását 2011. június 27-étől saját alkalmazottainkkal látjuk el.

A közfoglalkoztatási ügyfélfogadás helye a Társaság székhelyén (Budapest 1215 Katona J. utca 62-64.) valósul meg. Ügyfélfogadási idő: H-CS: 7:00-16:00, P: 7:00-12:00.

2011 és 2016. között a közfoglalkoztatási programok keretében változó létszámban alkalmaztunk munkavállalókat közfoglalkoztatási jogviszonnyal határozott időtartamra.

2013. év óta az üzemeltetésünkbe került oktatási, nevelési intézményekben is alkalmazunk közfoglalkoztatott munkatársakat az intézmények napi működésének gördülékenyebbé tétele érdekében, elsősorban takarítói, gondnoki, karbantartási tevékenységekre.

A közfoglalkoztatással kapcsolatos tudnivalókról és feltételekről a fent említett ügyfélfogadási időben és helyszínen tájékozódhatnak az érdeklődők.

Comments are closed.

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...