Ön itt van:    Home      Játékgyár      Nagyszalontai Toldi játszótér

Nagyszalontai Toldi játszótér

2017-07-03
Kategória: Játékgyár, Slider

Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából egy Toldi tematikájú játszóteret ajándékoztunk testvérvárosunknak, Nagyszalontának.
A játszótéren a Toldi trilógia emblematikus elemei elevenednek meg: Toldi Miklós alakját egy 2,5 méter magas műanyag szobor jeleníti meg, a Budai várat pedig egy 3 tornyú zsindelytetős mászóvár formájában találjuk meg a pihenőparkban. A monumentális várból egy spirál csőcsúszdán és egy hosszú egyenes csúszdán is le lehet érkezni a vár alatti öntött gumi dombra.
A trilógia további elemei szintén egyedileg faragott játszóeszközök formájában jelennek meg a parkban: találunk itt farkasos libikókát, agyagból megmunkált, majd műanyagból kiöntött bika formájú rugós játékokat, valamint egy fából faragott, ökör formájú mászókát is. A játszótéren helyet kapott egy hatalmas homokozó, felette egy 8 szögletű napvitorlával, egy fészek hinta, valamint egy műkőből készült malomkő alakú asztal, pihenő padokkal.
A munkálatok 2017 első negyedévében kezdődtek el,és gyermeknapra befejeződött a játszótér építése, magába foglalva az új kerítés és az öntözőrendszer kialakítását, valamint a gyepszőnyeg leterítését is.

[IMG-Gal id=939]

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...