Ön itt van:    Home      Játékgyár      Kis-Duna parti Kalózhajós játszótér és szabadidőpark

Kis-Duna parti Kalózhajós játszótér és szabadidőpark

2017-07-03
Kategória: Játékgyár, Slider

Egyedi tervek alapján megépítésre került egy méretarányos kalózhajó, hozzátartozó faragott ágyúkkal, valamint számos játszótéri eszköz is helyet kapott a megújuló Kis-Duna parti szabadidőparkban.
A kalózhajó egy 140 négyzetméteres „homoktengerben” helyezkedik el, némileg megdöntve, mintha partra vetődött volna. Tizenhárom méter hosszú, rajta vitorlákkal, kabinokkal, egy óriási forgatható kormánykerékkel, és játékágyúkkal.

A kalózhajó körül több vízi állat is megjelenik játszóeszköz formájában: hal alakú billenő eszközök, hattyú alakú mérleghinták, valamint teknőst formázó mászóka található itt. Két láncon ringó pihenőcsónak, valamint egy függőágy, 4 hinta – köztük egy egyedülálló baba-mama hinta – felelős a játék és jókedv biztosításáért.
Az öntött gumiburkolattal bevont dombról egy hosszú egyenes csúszdán lehet lecsúszni a „homoktengerbe”, ahonnan a gyerekek akár azonnal felkapaszkodhatnak a kötélhálón keresztül a kalózhajóra. A homokozók felett egyedi tervezésű napvitorla ad árnyékot a homokban játszó gyermekeknek.
A kerületben ez az első olyan játszótér, mely a mozgáskorlátozott gyerekek számára is alkalmas, hiszen a parkban kialakítottunk egy akadálymentesített hintát.
A játszótéren kiépítésre került egy öntözőrendszer, valamint egy 8 négyzetméteres őrházat is elhelyeztünk a kerítés mellett.

Kis-Duna parti Kalózhajós játszótér és szabadidőpark

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...