Ön itt van:    Home      Kikapcsolódás      Kipróbáltuk Magyarország első jégfolyosóját Budapesten

Kipróbáltuk Magyarország első jégfolyosóját Budapesten

2017-07-02
Kategória: Kikapcsolódás, Slider

Különleges és látványos lett a Szent Imre téri jégpálya, érdemes végigmenni rajta. Mutatjuk a képeket.

Nem félünk kijelenteni, ez az eddigi legkülönlegesebb jégpálya Budapesten, sőt a csepeli az első jégfolyosó egész Magyarországon.

Mi megnéztük közelről, akinek kedve van egyet korcsolyázni, itt tényleg rendkívül látványos környezetben teheti meg: a pályát és a körülötte lévő fákat naplemente után kivilágítják, így igazi mesevilággá változik a hely.

A jégfolyosó Budapest 21. kerületében, a Szent Imre téren található. Januárban minden hétköznap délután 2-től este 10-ig, hétvégén pedig már reggel 8-tól nyitva van. A korcsolya bérlése a 140 cm alattiak számára 400 forintba, az annál magasabb korizóknak 600 forintba kerül, a jegy pedig – szintén az előző kategóriák szerint – 600 és 800 forintba.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...