Ön itt van:    Home      Játékgyár      Szarka és Jupiter óvodák udvarainak felújítása

Szarka és Jupiter óvodák udvarainak felújítása

2017-06-30
Kategória: Játékgyár

A 2016-os év célkitűzései között szerepelt, hogy a Csepeli gyermeksziget program keretein belül 2 óvodaudvart felújít a Csepeli Városgazda Zrt. A Szarka és Jupiter óvodák udvarainak felújítása során a Faipari osztály új, egyedi tervezésű játszóeszközöket készített az kis óvodások számára.
A Szarka óvoda egy új mászóvárral lett gazdagabb, amelyen távcső, kormány és csillagvizsgáló biztosítja a vidám játékot. Emellett egy meseszép babaházat kapott az óvoda, amely minden kislány álma. A tervező a kisfiúkról sem feledkezett meg, egy valódi mozdony élethű mása is helyet kapott az óvoda udvarán.

 

A Jupiter óvoda udvarára egy kombinált játszóeszközt készítettünk, melyen egyszerre tudnak az ovisok a gólyafészekhez hasonlító kosárban hintázni, mászókázni vagy épp csúszdázni. Emellett a rajzfilmből jól ismert Frédi-Béni kocsi másolata is elkészült a gyerekek nagy örömére. Az udvart faragott lovacskák teszik még egyedibbé, melyek mérleghinta és statikus mászóka formájában jelennek meg.
Mindkét óvoda udvarára kismotoros pályát építettünk, öntött gumiburkolatú tornapályákat alakítottunk ki, valamint napvitorlákat telepítettünk a homokozók fölé.

Untitled

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

?

Rólunk

Cégünk, mely 2012. június 12. óta a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nevet viseli, az önkormányzati tulajdonban lévő lakások, üzletközpontok, egyedi, nem lakás céljára szolgáló létesítmények és társasházi lakások, parkolóhelyek, garázsok kezelését, valamint a kerület 18 közoktatási intézményének, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznak, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központnak, a Csepeli Piacnak, a Csepeli Strandnak és a Posztógyári Tanuszodának az üzemeltetését végezi...